2013. április 18., csütörtök

Nem tudom hányadik díj :D és még több információ

Először is, +10 000 oldalmegjelenítés! Hááát...ez funktasztikus. Egyszerűen nem hittem el, és ezt Nektek köszönhetem. Remélem ezután is maradtok velem és olvastok tovább. Bármi kérdés/kérés/óhaj/sóhaj merülne fel Bennetek az 'Információk' fül alatti email címen elértek.

Másodszor, de nem utolsó sorban természetesen, amiért ezt a bejegyzést írom: a blog megkapta - azt hiszem - az ötödik díját, amit nagyon szépen köszönök Bonie-nak. Nagyon-nagyon szépen köszönöm!
Harmadjára...fejezettel előreláthatólag péntek este érkezem, ha minden úgy akarja és összejön! :D

 


a) Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad (ez alap)!
b) Tedd ki a díj képét az oldaladra, bármilyen formában, majd másold át a kérdéseket a díj adójának oldaláról!
c) Válaszolj az eredeti kérdésekre! (szám szerint öt darab)
d) Küldd tovább maximum öt blogírónak!
Kérdések:
1. Volt valami (valaki), ami nagy szerepet játszott a történeted megalkotásában?
Természetesen volt, vagyis van. Hiszen egy élő emberről beszélek, aki segített abban, hogy megalkossam ezt a történetet. Persze a tapasztalatok, amikből merítem a sztorit, nem mindig pozitívak, de úgy érzem ezek kelletek ahhoz, hogy ez a történet megszülessen.  
2. Melyik szereplővel tudsz azonosulni leginkább? 
Két szereplőm személyiségével is tudnék azonosulni. Mind Raven, mind pedig Liz karaktere elég közel áll hozzám. Raven az oltalmazó és jóakaró nagytestvér, ami a való életben jellemző rám. Liz pedig egy karakteres, szabad szellem, akinek személyisége ezen a téren hasonlít hozzám.
3. Számodra mit jelent az írás?
Az írás sokat kifejező tevékenység, ami mindig más és más helyzetben jelent számomra többfajta dolgot is.  Például ha csak pihenek, lézengek akkor levezetésként nagyon jó írni. Ha a fantáziámra bízom a történéseket, akkor a képzeletem világa ad egyfajta kikapcsolódást. Ha ideges vagyok, vagy feszült akkor a düh levezetéseként írok és eszerint szövöm bele a cselekménybe.
4. Mi volt az első történet, amit írtál?
Ez az első blog, amit írok, szóval nagyon hasonlítási alapom nincsen. 
5. Mit szoktál csinálni, ha nincs ihleted?
Öhm...hülyén hangzik, de teszek róla, hogy legyen ihletem. Mondjuk szerencsére nagy válságba még nem kerültem, mert azért nagyjából a sztori összeállt a fejemben és tudom mit akarok. 

Akiknek küldöm:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése